سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 آموزش و پرورش     10

به نظر می رسد که شهربانو ابراهیمی اولین دانش آموز دختر در بنار آب شیرین باشد و پس از آن دختران بنار نیز در همان مدرسه ی پسرانه ، دوره ی دبستان را به صورت مختلط گذراندند و برخی از آنان به مشاغل دولتی نیز رسیدند . پس از انقلاب ، دبستان دخترانه ی  پیروزی در  بنار نیز افتتاح شد تا در کنار دبستان پسرانه ی قدس ، فرزندان این روستا به تحصیل ادامه بدهند . نبود مدرسه ی راهنمایی ، مشکل بسیار بزرگی برای ادامه ی تحصیل دختران بود لذا به منظور رفع این مشکل ، با هماهنگی شورای بنار در هرسال، سرویس رفت و برگشت تا روستای زیارت آماده شد .

بسیاری از  فرزندان بنار که از کوچه های خاکی روستا به مدرسه رفتند و قد کشیدند و  مسیر های سخت آموزش را گذراندند ، امروزه در موسسات دولتی ، ادارات ، مدارس و ... به خدمت مشغول و باعث تعالی نام روستایشان هستند. تعدادی از این افراد ، تحصیلات خود را در سطوح عالیه ادامه داده اند که درآینده ای نزدیک اسامی و عناوین آنان در بنارانه درج خواهد شد تا در وحله ی اول خودمان به خود باوری برسیم و باورکنیم که دراین روستای کوچک و گمنام ، رسیدن به مدارج بالا ، کاری شدنی است و در مرحله بعد ، دیگران که از دور به بنار می نگرند ، بدانند که از این آب و خاک ، چه تعداد افراد تاثیر گذار برخاسته اند .  

مبجث آموزش و پرورش را در این شماره به اتمام می رسانیم اما  چون ادامه ی این نوشته ، فراغت و تحقیق چند روزه ای را می طلبد ، در آینده بخش هایی از جمله نام و نام خانوادگی دانش آموزان مدرسه ی بنار در اولین دوره ی تاسیس تا کنون را اضافه خواهیم کرد     . 

با تشکر از آقای حاج غلامرضا باقری که اشتباهات این مقاله را متذکر شدند . ایشان می نویسند :  مدرسه پسرانه قدس نام داشت ودخترانه هم پیروزی بود وبعد از مختلط شدن مجدد به پیروزی تغییرنام یافت .





تاریخ : یکشنبه 94/1/16 | 8:27 صبح | نویسنده : بنارانه | نظرات ()
.: Web Themes By Akj :.